Blog

  • Aplikasi pita transfer termal dina industri tékstil

    Aplikasi pita transfer termal dina industri tékstil

    Dina industri tékstil, labél dina produk kedah dicitak kalayan inpormasi produk (harga, ukuran, nagara asal, bahan, pamakean, sareng sajabana), ku kituna pangguna tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun ngartos produk sareng ngajagana leres.Sababaraha labél anu dijahit dina produk kedah marengan sadayana ...
    Maca deui
  • Leutik jeung kuat, milih Winpal WPC58 resi printer

    Leutik jeung kuat, milih Winpal WPC58 resi printer

    Winpal WPC58 resi printer adopts métode percetakan termal, adopts desain struktur penampilan garis lemes, geulis tur elegan;integrasi pelat basa jeung awak ngajadikeun produk leuwih kompak, ukuranana ngan: 170 * 120 × 120mm, inheriting Winpal 58 Series of desi exquisite na kompak ...
    Maca deui
  • Pertengahan Autumn Festival kagiatan Tradisional

    Pertengahan Autumn Festival kagiatan Tradisional

    Nyembah ka bulan Nyembah bulan Nyembah bulan mangrupa adat anu kacida kolotna di nagara urang.Ieu sabenerna kagiatan ibadah pikeun "dewa bulan" ku kolot baheula.Jaman baheula, aya adat "malem usum gugur sareng bulan malem".Malem bulan nyembah ka dewa bulan....
    Maca deui
  • Internet of Things–Panyitak resi Bluetooth, paporit anyar jaman dina hardware calakan!

    Internet of Things–Panyitak resi Bluetooth, paporit anyar jaman dina hardware calakan!

    Saprak ngadegna solusi téknologi Bluetooth ku Ericsson, métode sambungan komunikasi nirkabel jarak pondok-kakuatan-rendah, béaya rendah, fléksibel jeung aman geus loba dipaké dina lingkungan komunikasi alat tetep jeung mobile alatan pungsionalitas kabuka kuat na. wi...
    Maca deui
  • Winpal WP80L, Label jeung Resi 2-in-1 Barcode Printer

    Winpal WP80L, Label jeung Resi 2-in-1 Barcode Printer

    Winpal geus salawasna geus di jalan ngamekarkeun runtuyan printer resi komérsial kalawan sumanget pioneering, inovatif tur sumanget enterprising.Khususna, produk printer na salawasna bisa ngamekarkeun sorotan anyar dina dasar produk homogen pikeun minuhan kabutuhan anyar konsumén ...
    Maca deui
  • Printer barkod, printer dedicated

    Printer barkod, printer dedicated

    Kuring yakin urang mindeng sapatemon kaayaan kitu.Nalika anjeun angkat ka mall balanja atanapi supermarkét pikeun mésér barang, anjeun bakal ningali labél leutik dina produkna.Labelna nyaéta garis vertikal hideung bodas.Nalika urang angkat ka kasir, penjual nganggo Scan labél ieu dina produk anu nganggo panangan ...
    Maca deui
  • Poé Valentine Cina

    Poé Valentine Cina

    Rasi Angon Sapi sareng Vega Budaya astrologi di Cina kuno gaduh sajarah anu panjang sareng jero sareng jero.Kuna ngajajah mysteries alam semesta ti umur pisan dini, sahingga deduced budaya lengkep tur profound of stargazing."Angon Sapi sareng Gadis Weaver&...
    Maca deui
  • Printer portabel, kumaha tiasa portabel?

    Printer portabel, kumaha tiasa portabel?

    Printer bisa dijieun leutik pisan, naon extent, anu pangalusna alamiah disebut kantong.Printer biasa, naha éta kartrid toner atanapi kartrij tinta, pasti henteu cekap pikeun cukup merenah.Lamun hayang jadi portabel, Anjeun kudu nyieun fuss pinuh ngeunaan cara percetakan....
    Maca deui
  • Kumaha carana milih labél pengiriman barang atanapi printer waybill?

    Kumaha carana milih labél pengiriman barang atanapi printer waybill?

    Printer slip raray éléktronik nujul kana alat panyitak husus dipaké pikeun nyitak slip raray express.Nurutkeun kana tipena béda lambar raray dicitak, éta bisa dibagi kana printer lambar raray tradisional jeung printer lambar raray éléktronik.Pikeun ngabédakeun tina prinsip kerja ...
    Maca deui
  • Leutik jeung kuat!Winpal 80 runtuyan printer dapur

    Leutik jeung kuat!Winpal 80 runtuyan printer dapur

    Di kota badag sarta leutik sakuliah nagara, naha éta téh réstoran high-end di hotél bintang lima atawa réstoran populér, Winpal mesin tikét leutik bisa ditempo.Naon kahayang ngajadikeun eta jadi populer di industri catering?Dina taun-taun ayeuna, kalayan perkembangan pesat inpormasi dina th ...
    Maca deui
  • PROFESIONAL OEM & ODM panyadia

    PROFESIONAL OEM & ODM panyadia

    Winpal ngajual printer pos ka leuwih ti 150 nagara jeung wewengkon kalawan produktivitas dirina, anu Ngiring 700+ pagawe.Winpal, jenis produsén printer resi, nu geus fokus kana printer pikeun leuwih 12 taun.Kalayan pamekaran perusahaan sareng inovasi téknologi, perusahaan kami ...
    Maca deui
  • 80 printer WIFI termal, pilihan kahiji pikeun percetakan fashion

    80 printer WIFI termal, pilihan kahiji pikeun percetakan fashion

    Salaku sinyalna WiFi jadi beuki loba éksténsif, interfaces WiFi anu deployed di hotél high-end, wewengkon padumukan méwah, bandara, rupa réstoran Cina jeung Kulon jeung wewengkon séjén sakuliah nagara.Dina raraga minuhan ngungudag jalma modern ngeunaan merenah tur f ...
    Maca deui